Radiatorkwesties: Reparatie of Vervanging?

Ontdekt u lekkages, roest, tikkende geluiden, of een radiator die niet opwarmt? Het is cruciaal om reparaties niet uit te stellen. Zelfs kleine lekkages kunnen aanzienlijke schade veroorzaken. Plan een afspraak met onze deskundige loodgieters voor reparatie of vervanging. Voor een efficiënte service, neem direct contact op via 085-2129182

Radiator Geluidsproblemen?

Borrelende of tikkende geluiden uit uw radiator kunnen erg hinderlijk zijn. Bij borrelende geluiden kan ontluchten vaak het probleem verhelpen. Tikkende geluiden zijn complexer en kunnen wijzen op uitzetting van leidingen. Mogelijke oplossingen zijn het aanpassen van muurbeugels, extra isolatie toevoegen, of de cv-ketel anders instellen. Dit kan het opwarmproces vertragen en het tikkende geluid verminderen.

Meest voorkomende radiator storingen

Omgaan met een lekkende Radiator

Snelle actie is noodzakelijk bij een lekkende radiator om waterschade te voorkomen. Lekkages kunnen ontstaan op verschillende plaatsen zoals het ontluchtingskraantje, radiatorknop of voetventiel. Onze monteurs kunnen het lek snel opsporen en repareren. Bij onduidelijke lekken gebruiken we lekdetectie om zonder onnodige schade de bron te vinden en te repareren.

Radiator Blijft Koud?

Een koude radiator kan duiden op lucht in het systeem of een verkeerde aansluiting. Ontluchten kan vaak het probleem oplossen. Bij een nieuw geïnstalleerde radiator kan een verkeerde aansluiting de oorzaak zijn. Onze monteurs kunnen dit corrigeren en zorgen dat uw radiator weer werkt.

Roestvorming op de Radiator?

Roestplekken kunnen duiden op lekkages. Wij kunnen vaak kleine roestplekken repareren. Bij meerdere reparaties of ernstige roest kan vervanging een betere oplossing zijn om toekomstige waterschade te voorkomen.

Lekkende Verwarmingsbuis?

Bij beschadigde verwarmingsbuizen, zoals door stootschade, kan vervanging vaak een betere optie zijn dan reparatie. Reparaties bieden een tijdelijke oplossing, maar vervanging zorgt voor langdurige betrouwbaarheid en voorkomt toekomstige problemen en kosten.

CV-KETEL ONDERHOUD VOOR ALLE KETELS

CV Ketel onderhoud heeft ervaring met onderhoud aan alle ketels.
Wij plegen onderhoud aan CV-ketels van Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha en AWB

NEEM DIRECT CONTACT OP

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

CV Ketel defect, bel en wij komen direct!

Om een een storing te melden, vul onderstaand formulier in.

Bel voor info of storingen: 085-2129182